Trästocks!

Sent om siders kommer nu här ett inlägg från Trästocks. Eftersom att min kamera råkade befinna sig instängd i en bil långt ifrån där jag befann mig blev det inte många bilder att hurra för, endast ett par stycken som fastnade i min mobilkamera. Men jag hade jätteroligt! Tack alla för en sjukt bra helg!
.
På fredagen for jag upp och träffade Micke, vi sprang runt ett tag på området, åt souvas och spionerade lite på campingen innan vi träffade Edvin och sen for till hans kompisar på förfest. På vägen tillbaka till festivalen hittade jag och Micke en liten igelkott som var rädd för oss och inte alls ville vara med på bild
Sen blev det Moneybrother! Riktigt bra live!!
Men si dagens ungdomar på konserter...
Senare på kvällen träffade vi upp med John och gänget vid tingshuset (av alla ställen) och for till Uffe och fortsatte där. På lördagen blev det gokart och grillning, och vi hittade nya spännande köttsorter på Coop
Grillningen blev hos Uffes kusin Linn
John och Uffe underhöll med trubadurmusik
Tänker nog inte ens försöka förklara den här bilden...
Allt som allt hade jag jätteroligt och återkommer gärna nästa år!
Hej då!

Askeladden

Vi har köpt oss en liten segelbåt! Askeladden heter hon och kommer från Norge!
.
Höga Kusten-bron
Såhär torr och fin och glad var kaptenen i början av segelturen. Två timmar och femton hinkar isvatten innanför tröjan senare var hon lite blötare, men fortfarande lika nöjd. Lite frusen dock.
Vi seglade nästan ända bort till Hemsön utanför Härnösand
Såhär sne kan Fröken Askeladden vara när det går riktigt fort, och då kan det även läcka in lite vatten
Hemma i stugan igen!

Sommarvärme!


Småskruttarna på besök!



En dag på stranden

En dag på stranden med Mira och Petra!
.
Petra hade med sig en tantsnusk-bok - eller "light-porno for older women" som vi förklarade för Mira. Förlåt, Petra, men det är den sämsta boken jag läst på länge! :P
Nu åker Mira snart hem till Tyskland, men förhoppningsvis kanske jag kan fara förbi henne där nästa år om det blir en ny tågluff :)

Just to catch up...

Ja det var ju ett tag sedan nu, och jag säger som Edvin; bloggen är inte nedlagd! Mycket har hänt sedan sist, bland annat har Selma återhämtat sig väl. Efter många turer till veterinären med spekulationer huruvida det var en bilolycka, ett bett eller nåt annat visade det sig tillslut (när monster-bölden spräcktes - BLÄ!) att det var just ett bett. Något djur (katt, hund, orm, räv - vi vet inte vad) hade bitit henne genom slidväggen så att hon fått en böld stor som en knytnäve på ena "skinkan". Veterinären satte i en dräneringsslang och katten fick husarrest i två veckor (plus den vecka hon redan vart inne). Slangen gick 1 dm in i henne, det säger rätt mycket om hur pass djupt såret var! En katt är vad, totalt ca 4dm plus svans. Nu i onsdags fick hon gå ut när bölden ansågs tillräckligt läkt, och åh så hon njöt! Bara satte sig ner ute, suckade och nosade i luften. Nu vill hon knappt vara inne istället, hon spenderar dagarna glassandes i skuggan i trädgården tillsammans med Torsten.
Midsommar har även passerat, och den spenderades med familj och min mors sida av släkten. Först var vi på Tunet och fikade med några andra vi känner, sedan for vi hem och invigde nya grillen! I carporten visserligen eftersom att det började ösregna, men gott blev det!
Sedan har jag även flyttat, från rummet på peddan till en lägenhet på Biologigränd. Jag, Petra och Björn lastade volvon full och for upp och kånkade och släpade lådor och stolar och sängar i värsta sommarvärmen. Så fruktansvärt skönt med en lägenhet med ett ordentligt kök!!! Efter ett par dagar kom även John ner och sen for vi till Sundsvall igen, medan Björn satte sig på ett plan till Turkiet.
Nu ska jag Petra och min tyska kompis Mira fara iväg och bada och sola på Hartung! Bjuder på en bild på lilla Julia från midsommar! Over and out!

RSS 2.0