Midsommar på Faxholmen













Bland dinosauriebarn och sjörövare i Höga Kusten



"Framåt, sjörövare!"






"Kasta ankar!"

"Ajaj kapten!"



Efter regn kommer solsken






Blåklockor


Sommarlov

Min lillasyster och katterna har tagit sommarlov, sover halva dagarna och är ute halva nätterna. Visserligen har väl katterna alltid lov, men när de ligger och jäser i skuggan ute då det är jättevarmt eller lägger sig platta som fiskar på det svala golvet för att få ner sin temperatur ute - då är det sommar!

Min vän Petra

Jag har tur som har en sådan snäll vän som Petra, vilken ställer upp på många underliga saker. Denna gången behövde jag hjälp för att hitta bra ställen att fotografera bröllopsbilder på samt att pröva ljuset, och inte tvekade hon inte!


Hon är fin hon, tok-Petran min! Står ut med mygg, poliskontroller och massa blött nyklippgräs för min skull!



Några seriösa bilder hann det faktiskt bli. Det är riktigt fint där, på Merlo slott, blir till att ta fler fotorundor dit. Nån som känner sig sugen på att stå modell?



Äntligen!


Den 1 juni fick jag min efterlängtade lägenhet! Sen dröjde det till den femte visserligen innan alla pryttlar var inflyttade, och ytterligare många dagar innan det såg ut som ett ställe man faktiskt kan bo på. Fast allt detta spelar egentligen ingen större roll, så länge jag har en skön fåtölj att sitta i och titta på de magiska träden utanför mina fönster. Det blir en otrolig sommarstuge-känsla att sitta där i dansande skuggor när det blåser en bris ute och solen håller på att gå ner






Det gör lite ont att inte kunna vara där nu när det är som finast, men jobba bör man. Igår fotade jag sommarens första bröllopsbilder, blev riktigt bra! Nu ska de redigeras, sen vidare till nästa bröllop som går av stapeln den 2a juli :)

Ner och upp och ner igen... uppochner?


Vackra Björkudden vid Höga Kusten-bron.

Bästa bussresan nånsin tror jag, gick otroligt snabbt, halvtimma kortare än vad det brukar göra och vi fick dessutom en 15 minuters bensträckare här. Dock trodde jag att jag skulle blåsa bort. Helt knäppt vad det stormade! Längtar som en toka till stugan nu!! Lämnade kameran i Umeå (vilket jag ångrar) och ska nu imorgon fara runt som ett jehu och leta och köpa saker till min nya lägenhet. På söndag far vi upp med allt och sen har jag en stooor lägenhet att fylla! Underbart ska det bli!

Åh, dagens säkraste sommartecken; när man inte behöver tvinga ut sin tonårssyster med kompisar utomhus, utan de går utanför dörren självmant

RSS 2.0